Hur mycket vill du låna?

Lånebelopp:

Visar sms lån direkt på kontot:

Räntor & avgifter kontrollerades senast igår
Monetti sms lånOmdöme: 5/5

Lånebelopp
100 000 - 600 000 kr
Löptid
1 - 12 år
Utbetalning
Idag
Ränta
3 - 13%
Läs mer Ansök nu
Nano flex sms lånOmdöme: 4.4
Lånebelopp
10 000 - 300 000 kr
Löptid
2 - 12 år
Utbetalning
Idag
Ränta
3 - 20%
Läs mer Ansök nu
Nano kredit sms låmOmdöme: 4.4
Lånebelopp
10 000 - 600 000 kr
Löptid
1 - 15 år
Utbetalning
Idag
Ränta
3 - 23%
Läs mer Ansök nu
 säker finans sms lånOmdöme: 4.4
Låna med betalningsanmärkning
Lånebelopp
10 000 - 500 000kr
Löptid
1 - 15 år
Utbetalning
Idag
Ränta
3 - 18%
Läs mer Ansök nu
meddelandelån sms lånOmdöme: 4.4
Låna med betalningsanmärkning
Lånebelopp
10 000 - 500 000kr
Löptid
1 - 15 år
Utbetalning
Idag
Ränta
3 - 18%
Läs mer Ansök nu
Snabbfinans sms lånOmdöme: 4.1/5

Lånebelopp
25 000 - 350 000 kr
Löptid
2 - 12 år
Utbetalning
Idag
Ränta
3 - 19%
Läs mer Ansök nu

Sms lån direkt på kontot - få svar direkt

Hos oss kan du hitta sms lån som kommer in direkt på kontot samma dag. Med till exempel privatlån, bolån eller företagslån kan det dröja dagar innan du får svar på din ansökan, men genom långivarna ovan får du sms lån direkt på kontot. Inledningsvis ska du jämföra räntor och återbetalningstid, därefter kundbetyg. Anledningen är att du måste ha lång tid på dig att betala tillbaka ditt lån så du inte hamnar i skuldfällan. Därtill måste du ha en relativt låg ränta så du inte betalar mer än vad du behöver.

Vidare fanns det tidigare få långivare som erbjöd sms lån direkt på kontot, men tack vare konkurrensen mellan banker och finansinstitut, finns nu möjligheten ett klick bort. Av den orsaken är det också viktigt att du inte tar något förhastat beslut utan noga tittar igenom listan och villkoren för varje långivare. Därefter bör du läsa mer om varje bank i vår tabell, och slutligen ansöka om sms-lånet i fråga.

Slutligen rekommenderar vi att läsa våra tips och vad du ska tänka på innan du skickar in din ansökan.

Lån med utbetalning samma dag

Det finns fler långivare där du kan låna pengar med utbetalning samma dag. Notera att detta är sk. högkostnadskrediter och ska återbetalas inom löptiden för att undvika stora skulder. Tänk därför på hur du kommer styra upp återbetalningen innan du skickar in ansökan. Fler nackdelar är att dessa kommer med flera avgifter som t. ex. avi- och förseningsavgift. Nu när du vet alla risker som lån med utbetalnings samma dag för med sig, är det extra viktigt att du jämför noggrant nedan. 

Sms lån direkt på kontot trots skulder

Kan du få ett sms lån beviljat trots skulder och betalningsanmärkningar? Svaret är ja, och dessa finns listade ovan. Av orsaken att det är relativt enkelt att få ett sms-lån beviljat, är det också av yttersta vikt att du förtar några försiktighetsåtgärder. Detta för att säkerställa att du inte få ackumulerade skulder eller flertalet betalningsanmärkningar hos kronofogden.

  • Läs igenom varje långivares villkor i vår tabell innan du tar ditt beslut
  • Har du lagt upp en tydlig betalningsplan så du inte får fler skulder?
sms lån direkt på kontot

Såhär får du sms lån direkt på kontot

  1. Jämför långivarna i vår tabell tills du hittat det som passar dig bäst utifrån dina ekonomiska förutsättningar
  2. Klicka på “Läs mer” för att bekräfta att ditt val känns rätt.
  3. Därefter klickar du på “Ansök” varpå du skickas till långivarens hemsida där ansökan sker.
  4. Identifiera dig med mobilt Bank-ID eller E-legitimation.
  5. Skicka in din ansökan.
  6. Klart! Pengarna är på ditt konto inom ett par timmar.
sms lån dirket på kontot

Sms lån på helgdagar

Merparten av de långivare vi listat beviljar låneansökningar på helgdagar, till exempel på en lördag eller söndag – men också på annandagen eller kristi himmelsfärdsdag. Å andra sidan ska du alltid vara ute i god tid. Därför är vår rekommendation att skicka in din låneansökan innan kl 12:00 för att säkerställa en tidig utbetalning även på helgdagar. Däremot, om du fortfarande känner osäkerhet bör du kontakta långivarens kundtjänst som vanligen har öppet på helgdagar. 

Mer om snabba sms lån

Idag är det många låntagare som förväntar sig svar direkt på sin ansökan. Följaktligen har även långivare givit efter: numera får ofta låntagare reda på om ansökan beviljats inom 24 timmar. Vidare innebär detta att fler och fler ansöker om sms lån än förr. Därför är det av yttersta vikt att ta ett kalkylerat beslut genom att veta om alla faktorer som ingår i ett sms lån i dagens läge. Exempel på populära lånebelopp för sms lån direkt på kontot är 50 000 kr, 25 000 kr samt 20 000 kr. Dock bör lånebeloppet baseras på ditt exakta behov, d.v.s. låna aldrig mer än vad du behöver bara för att du kan. 

Avslutningsvis är alla ovanstående summor godtyckliga, de figurerar endast som exempel. Skulle du vara intresserad av att lära dig mer om ekonomi i allmänhet, men sms-lån i synnerhet, kan du hitta fler låneguider på startsidan, till exempel räntefria lån.

sms lån direkt på kontot idag
Gå till toppen