Hur mycket vill du låna?

Lånebelopp:

Visar sms-lån:

Monetti sms lånOmdöme: 5/5

Lånebelopp
100 000 - 600 000 kr
Löptid
1 - 12 år
Utbetalning
Idag
Ränta
3 - 13%
Läs mer Ansök nu
Nano flex sms lånOmdöme: 4.4
Lånebelopp
10 000 - 300 000 kr
Löptid
2 - 12 år
Utbetalning
Idag
Ränta
3 - 20%
Läs mer Ansök nu
Nano kredit sms låmOmdöme: 4.4
Lånebelopp
10 000 - 600 000 kr
Löptid
1 - 15 år
Utbetalning
Idag
Ränta
3 - 23%
Läs mer Ansök nu
 säker finans sms lånOmdöme: 4.4
Låna med betalningsanmärkning
Lånebelopp
10 000 - 500 000kr
Löptid
1 - 15 år
Utbetalning
Idag
Ränta
3 - 18%
Läs mer Ansök nu
meddelandelån sms lånOmdöme: 4.4
Låna med betalningsanmärkning
Lånebelopp
10 000 - 500 000kr
Löptid
1 - 15 år
Utbetalning
Idag
Ränta
3 - 18%
Läs mer Ansök nu
Snabbfinans sms lånOmdöme: 4.1/5

Lånebelopp
25 000 - 350 000 kr
Löptid
2 - 12 år
Utbetalning
Idag
Ränta
3 - 19%
Läs mer Ansök nu

Sms lån trots kronofogden

Skulle du vara en av de myriader av svenskar som fått en eller flera betalningsanmärkningar från Kronofogden, var det tidigare nästintill omöjligt att få ett sms lån beviljat. Inledningsvis tog det 3 år innan din anmärkning försvann, och under den tiden kan du varken få mobilabonnemang, bostadslån eller någon form av kredit. Vidare så känns det inte bra, man kan känna sig utanför samhället vilket är fullt förståeligt. Däremot finns det i skrivande stund flera långivare som erbjuder sms lån trots kronofogden. Av den anledningen är ditt personliga ansvar ännu viktigare än om du lånar utan skulder. Slutligen är sms lån trots skulder hos kronofogden idag ett av de vanligaste lånen, vilket innebär mer ansvar. Därför har vi skrivit en lista över vad du ska tänka på nedan:

 • Kontrollera ditt skuldsaldo hos kronofogden så du vet exakt hur mycket du behöver betala tillbaka.
 • Planera hur mycket du ska amortera per månad så du har en mental plan.
sms lån trots skulder hos kronofogden

Bäst sms lån trots kronofogden

Det bästa sms lånet trots aktivt skuldsaldo hos kronofogden är Monetti. Orsaken är att Monetti har utmärkta lånevillkor, bra ränta och en förmånlig avbetalningstid. Vidare har Monetti ett bra genomsnittligt betyg baserat på kundrecensioner från TrustPilot. Till exempel kan du låna 10 000 kr med en ränta på 2,35 % vilket betyder att du bara behöver betala tillbaka 12 350 kr. Därtill har de en utmärkt support som flertalet gånger blivit prisad. Ytterligare en faktor till varför de är bäst är hur flexibla deras återbetalningsplaner är. Om du exempelvis inte har råd att betala en månad finns det chans för undantag. Samtliga av nämnda punkter är varför Monetti är bäst lån trots kronofogden 2020.

Låna pengar snabbt trots skulder hos kronofogden

Nu när du vet att det är möjligt är nästa steg att låna pengar snabbt trots skulder hos kronofogden. För när du bestämt dig att du ska skicka in en ansökan vill du att det ska gå fort. Oftast är det handläggningstid som är tidsödande, d.v.s. tiden som krävs för att kontrollera din kreditvärdighet. Ytterligare en tidsfaktor är utbetalningstiden som är max 24 timmar numera. Många är vana vid att lån tar lång tid, i vissa fall upp till en vecka, men i dagens läge är snabbheten en av de viktigaste incitamenten för kunderna. Exempel på detta är Swedbank som för några år sedan skyltade med en handläggningstid på under en vecka. Jämför detta med dagens utbetalningstid som i vissa fall är några minuter. 

Följande faktorer påverkar hur snabbt du får lån trots kronofogden:

 • Hur stor ditt nuvarande skuldsaldo är – ju högre desto långsammare.
 • Vilken bank du väljer – mindre finansinstitut är snabbare än gamla banker.
 • Ansöker du på veckodagar går det snabbare än helger.

Att tänka på vid sms lån trots skulder hos kronofogden

Innan du ansöker om ett sms lån trots skulder hos kronofogden är det som sagt av yttersta vikt att ha en bra koll på din personliga ekonomi. Orsaken är att långivaren eventuellt tar en kreditupplysning som avslöjar hur många anmärkningar du har, hur stor summa ditt aktiva skuldsaldo ligger på, samt din bokförda årsinkomst. Därför är det bra att kunna argumentera för din sak om du skulle få ditt sms lån nekat. 

sms lån trots skuldsaldo hos kronofogden

Sms lån utan kreditprövning

Vi har sammanställt samtliga långivare som erbjuder sms lån utan kreditprövning. Du kan exempelvis filtrera på “utan betalningsanmärkningar” eller “utbetalning samma dag” för att hitta sms lånet som passar dig bäst. Av den orsaken är det också viktigt att påpeka att du inte bör ta för många sms lån trots skulder hos kronofogden då det försämrar chansen att få ditt sms lån utan kreditprövning godkänt.

Innan du tar ett sms lån utan kreditprövning rekommenderar vi om följande:

 1. Bestäm ett datum när du vill att sms lånet ska vara avbetalat.
 2. Jämför ränta och återbetalningstid noggrant innan du ansöker om sms lån utan kreditprövning.
 3. Se till att du inte har för många betalningsanmärkningar då du kan bli nekad om du har för många prickar.
Sms lån trots skulder hos kronofogden

Lån trots skuldsaldo

Tack vara nya långivare går det att få lån trots skuldsaldo, oavsett om skuldsaldot är högt eller  vid flera olika skulder. Orsaken är att de nya finansinstituten vill konkurrera med de gamla bankerna genom att flörta med lockande erbjudanden, till exempel lån trots skuldsaldo. Personligen anser vi detta vara bra då en dålig skött ekonomi inte ska påverka dig för resten av livet. Exempelvis kanske du genomgått en skilsmässa eller måste reparera badrummet, ska du inte kunna göra detta bara för du har skuld hos kronofogden? 

Innan du väljer att ansöka om ett lån trots skuldsaldo har vi skrivit vad du ska tänka på:

 1. Lös så många skulder du möjligen kan. Detta ökar dina chanser att få lånet beviljat.
 2. Vid storlån som t.ex. huslån eller billån är det svårt att få lån trots skulder, men ge inte upp för det. Skicka istället in flera ansökningar till olika banker samtidigt.
 3. Skriv upp en ärlig återbetalningsplan. Det underlättar din oro inför varje månadsbetalning.

Bäst lån trots skuldsaldo

LångivareLåna trots skuldsaldoAnsök
1. Lendo
 •  

Ja

Ansök
2. SMSPengar
 •  

Ja

Ansök
3. Lumify
 •  

Ja

Ansök
4. Credway
 •  

Ja

Ansök
5. Bynk
 •  

Ja

Ansök

Sms lån trots skulder hos kronofogden - att tänka på:

Sms lån är idag väldigt vanligt av det enkla skälet att fler människor har skulder hos kronofogden än tidigare, och sms lån är ett snabbt alternativ då ansökningsprocessen är smidig och snabb. Därför är denna typ av sms lån mer vanligt förekommande vilket innebär att det finns fler långivare att jämföra emellan. Och som alltid rekommenderar vi att noga jämföra villkoren, avbetalningstiden, räntesatsen och den övergripande känslan du får av långivaren. Det är alltid bättre att ta en kalkylerad risk än ett förhastat val.

Avslutningsvis rekommenderar vi att ha en noga uttänkt avbetalningsplan innan du ansöker om ett sms lån trots skulder hos kronofogden, inte bara för att en plan skänker ett lugn under avbetalningsperioden, men också för att möjliggöra att kunna ta fler lån i framtiden om så behövs. På startsidan kan du läsa mer om lån i allmänhet och sms lån i synnerhet.

sms lån trots kronofogden

Sammanfattning

Slutsatsen är att lån trots kronofogden går att få beviljade. Dock ökar chanserna genom att läsa våra tips i hur du underlättar för handläggarna. Vidare finns det långivare varifrån du får lån trots skuldsaldo också – oavsett hur högt det är. Lån efter skuldsanering är ytterligare ett val för dig som hamnat i ordentliga trångmål. Dessutom har vi listat hur du lånar pengar snabbt trots skulder hos kronofogden, vilket du gör genom att välja det snabbaste lånet i vår lista. Betänk att ditt liv inte är över bara för du har skulder, det finns väldigt många som lyckas vända sin ekonomi och det vill vi hjälpa dig med att göra. Slutligen önskar vi dig lycka till i ditt framtida lån!

Gå till toppen