Hur mycket vill du låna?

Lånebelopp:

Visar lån efter skuldsanering:

Räntor & avgifter kontrollerades senast igår
Bank-NorwegianOmdöme: 4.5/5
Lånebelopp
5 000 - 600 000 kr
Löptid
1 - 15 år
Utbetalning
Idag
Ränta
6 - 30%
Läs mer Ansök nu
LendoOmdöme: 4.4
Låna med betalningsanmärkning
Lånebelopp
10 000 - 500 000kr
Löptid
1 - 15 år
Utbetalning
Idag
Ränta
3 - 18%
Läs mer Ansök nu
Låna från bynkOmdöme: 4.4
Lånebelopp
10 000 - 300 000 kr
Löptid
2 - 12 år
Utbetalning
Idag
Ränta
3 - 20%
Läs mer Ansök nu

Mer om lån efter skuldsanering

Tidigare var det vanligtvis krångligt att låna pengar efter skuldsanering. Men idag finns det några långivare som erbjuder lån till de som hamnat i ekonomiska trångmål. Det är svårt att leva på existensminimum, det vet alla som någonsin provat. Dock finns det möjligheter att göra sin vardag något lättare. Därför har vi sammanställt en lista över dessa långivare så du enkelt kan göra ditt val. 

När du sedan blivit av med alla dina skulder är det lätt att få lån igen, men om man vill låna pengar online trots skuldsanering kan det se mörkt ut. Dock finns det som sagt hopp men det kräver enormt ansvar från dig som långivare. Därför rekommenderar att du planerar en stringent återbetalningsplan för att underlätta stressen som det innebär att ha skulder. Därefter ska du fundera på hur du långsiktigt kommer bli skuldfri för att undvika ett liv fyllt av skulder. 

Kan jag få ett lån efter skuldsanering?

Efter de första 5 åren som skuldsanerad blir du skuldfri, och då kan du låna pengar online relativt enkelt. Däremot måste du vanligtvis låna pengar utan säkerhet, vad det innebär kan du läsa mer om här. Därför finns det idag några långivare som erbjuder lån till de som skuldsanerats. Avslutningsvis vill vi poängtera att endast ta ett lån trots skuldsanering om du uppfyller kraven i listan nedan. 

Ta ett lån efter skuldsanering om du...

  • Är 100% säker på att du kan betala tillbaka skulden under löptiden.
  • Har en disciplinär avbetalningsplan för att undvika extra kostnader.

Lån efter skuldsanering - mer att tänka på

Om du vill ta ett lån trots skuldsanering innebär det att du hamnat i ekonomiska trångmål. Av den orsaker tycker vi att det är viktigt att du läser på om dina finansiella beslut. Därför har vi skrivit flertalet låneguiden om allt från lån trots många UC förfrågningar, till räntefria lån. Vi tycker att du bör läsa dessa noggrant så du kan ta ett väl avvägt beslut kring din ekonomi. Avslutningsvis bör du veta hur mycket pengar du kan låna, detta varierar från person till person och tarvar därför en ansökning.

lån efter skuldsanering

Få beviljat lån efter skuldsanering

Det är inte lätt när man är skuldsatt i dagens läge. Av den orsaken har vi sammanställt informativa texter om alla långivare som beviljar lån trots skuldsanering. Därmed kan du ta ett lån trots skuldsanering för att till exempel täcka andra skulder. Dock är denna lånetyp ofta smålån, vilket betyder att räntan ofta är hög och löptiden kort. Därför ska du ha en planerad återbetalningsplan innan du ansöker om lån efter en skuldsanering skett. Avslutningsvis ökas dina möjligheter att få din låneansökan beviljad om du inte har så många befintliga skulder. 

Ansök om lån efter skuldsanering

Låna pengar efter skulder

De flesta av oss har under någon period av våra liv haft problem med skulder. Av den orsaken är det många av oss som instinktivt tar ett snabblån med dåliga villkor. Det innebär ytterligare skulder som ackumuleras till eventuell kronofogdemyndighet. Därför är ansvaret som störst hos dig som låntagare att granska långivarens villkor noggrant. Hos oss kan du jämföra alla långivare som ofta beviljar lån trots skulder eller många UC-förfrågningar. Slutligen rekommenderar vi som alltid att läsa våra andra låneguider, då vi anser att du bör vara en ekonomiexpert innan du lånar pengar online.

Bolån efter skuldsanering

Många låntagare är oroliga för om det går att få bolån efter skuldsanering. Men faktum är att du faktiskt har lika stor sannolikhet att få bolån som någon som inte blivit utsatt för skuldsanering. Således är det lika enkelt för dig att få ett bolån som det är för vilken annan medborgare som helst. Dock ska du hålla ett vaksamt öga över återbetalningen och sköta den prickfritt. På så sätt kan du med stolthet betala tillbaka på ett bolån efter skuldsanering.
lån efter skuldsanering - frågor och svar
Gå till toppen